مشاوره حقوقی رایگان - متن طلاق توافقی

سلام، من و شوهرم ميخواهيم طلاق توافقی بگيريم... ايشان وكيل گرفتند ولي من همراه وكيلشان در امور رسيدگي حاضر ميشوم..... لطفا يك متن طلاق توافقي و يا مواردي كه براي زن مهم است و بايد قيد شود تا بعدا موجب بروز مشكل نشود را راهنمايي بفرماييد.... البته با فرض اينكه قرار است قيد شود بنده مهريه و نفقه خود را دريافت كرده ام....

پاسخ ها :

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام متن طلاق توافقی براساس توافقات طرفین تنظیم می شود و شما باید با توجه توافقاتی با همسر خود در مورد مهریه ونفقه و جهیزیه و حضانت فرزند و غیره می باشد شما میتوانید در خصوص توافقات ما بین خود متنی را تهیه نمایید .

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی با توجه به اینکه در خصوص طلاق توافقی دقیقاً باید در خصوص موراد مالی و غیر مالی توافق بشه لذا بطور مطلق نمیشه متنی را تنظیم کرد لذا شما میتوانید بصورت دقیق با یکی از همکاران صحبت نموده و دقیقاً موارد مورد توافق در امور مالی و غیر مالی را اعلام کنید تا بر اساس خواسته و توافق شما دادخواست طلاق توافقی و صورتجلسه آن تنظیم و برایتان ارسال شود.

یک وکیل

سلام" اگر به وکیل شوهرتان اعتماد کامل دارید ایشان زحمت تنظیم دادخواست طلاق توافقی را کشیده و توافقات طرفین را در متن دادخواست لحاظ خواهند نمود در غیر اینصورت پیشنهاد می شود شما هم وکیل استخدام نمائید تا خدای ناکرده دادخواست طلاق توافقی و گزارش اصلاحی دادگاه به نحوی تنظیم نشود تا موجب خسران ابدی شما گردد !

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.پیشنهاد می کنم حتماً شما هم وکیل استخدام کنید تا بعداً پشیمان نشوید.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
باید توجه داشته باشید همانطور که از اسم طلاق توافقی بر میاد رای صادره صرفا بر اساس توافقات طرفین در مسایل مربوط به زندگی مشترک تنظیم میشه و دارای یک متن واحد نیست و در خصوص مسایل مختلفی از جمله مهریه نفقه اجرت المثل جهیزیه حضانت و حق ملاقات فرزند باید به توافق قطعی با همسرتون برسید
همانطوریکه همکاران محترم توصیه نمودند بهتره شما هم با وکیل کار رو پیگیری کنید تا بعدا خدایی نکرده موجب پشیمانی نگردد

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل را مطرح نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم

یک وکیل

با سلام شما نیز وکیل بگیرید تا حق شما ضایع نگردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایید یا با یک وکیل مشورت نمایید بیان تمام ابعاد در این مجال نمی‌گنجد.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام جهت تنظیم توافق نامه و توصیه نکاتی که در آن گنجانده شود از طریق پیام متنی نمیشود اقدام کرد

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایید