مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اتباع

سلام.من در شرف ازدواج با مرد ایرانی هستم خودم اتباعم و کارت اقامت داشتم بخاطر دانشگاه تبدیل به پاسپورت شد الان پاسپورت واقامت معتبر دارم..اما برای شناسنامه به گواهی تولد نیازه..من گواهی تولد ندارم چون بیمارستان بدنیا نیومدم..راهی هست که این گواهیو دور زد و بدون داشتنش راههای دیگه طی بشه؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام شناسنامه هر فردی هویتشهست و نمیشه برای شما شناسنامه جعلی درست کرد و این کار جرمه و کی گفته شما برای ازدواج با مرد ایرانی شناسنامه ایرانی میخواهید؟؟؟

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزامی به بودن شناسنامه ایرانی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از امور اتباع پیگیری کنید