مشاوره حقوقی رایگان - تماس از آگاهی

چندروز پیش یک سوتفاهم و دعوا بدون ضرب جرح با همسایه داشتم یکی از اشناهای کسی که باهاش دعوا کردم اشنا در اگاهی و نیروی انتظامی دارند حالا از موبایل شخصی یکی از افراد اگاهی با من تماس گرفته که اسمش در گوشی من مشخص شد از اگاهی تماس گرفته که جواب ایشان را ندادم ایا از این شخص که تماس گرفته میتوانم شکایت کنم .ناگفته نباشد من هیچ پرونده و شکایتی در تمام عمرم ندارم لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جای نگرانی نیست برای شما نیاز به اقدام‌ از جانب شما نیست
ان شماره مزاحمت ایجاد می‌کند؟

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر ثابت کنیدکه ان همسایه از شما شکایت نکرده میتوانید از آن مامور شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که با شما تماس گرفته و شما را تهدید کرده بدون اینکه پرونده ای داشته باشید، می توانید از طریق بازرسی پیگیری کنید یا از شخص مورد نظر در دادسرای نظامی شکایت کنید.