مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت غیر قانونی

سلام. فردی با موضوع توهین و فحاشی شاکی من شد برابر احضاریه به شعبه بازپرسی مراجعه نمودم پازبرس بدون اخذ اظهارات و تفهیم اتهام دستور بازداشت و انگشت نگاری را صادر نمودندآیا بازپرس قبل از تفهیم اتهام این اختیار را دارد که چنین دستوری را صادر نماید؟ لازم به ذکر است که شاکی هیچگونه مدرکی دال بر توهبن و فحاشی ندارد و فقط برادرش را که فردی معتاد می باشد به عنوان شاهد معرفی نموده است در حالی که ایشان در محل وقوع جرم اعلامی از طرف شاکی حضور نداشته است ایا این موضوع بازداشت غیر قانونی و تخلف بازپرس محسوب می شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شاکی میتواند با معرفی شهود ادعای خود را اثبات نماید
ولی توسط شما قابل دفاع میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دادسرای انتظامی قضات پیگیری کنید