مشاوره حقوقی رایگان - شکایت‌ از‌ قاضی

سلام‌ خواهرمن‌ برای‌ کار‌ منزل‌ به‌ خانه‌ اشنایی‌ رفته‌ در‌دحین‌ تمیز‌ کاری‌ بوده‌ که‌ ماموران‌ فتاح‌ به‌ انجا‌ وارد‌ شدن‌ و‌ خواهر‌ من‌ و‌ اون‌ خانم‌ را‌ بدلیل‌ داشتن‌ کانال‌ تلگرام‌ بازداشت‌ کرده‌ ان‌ که‌ این‌ موضوع‌ مطرح‌ شده‌ صحت‌ داره‌ یا‌ نداره‌ معلوم‌ نیست ‌ الان‌ دوروز‌ بوده‌ به‌ بازداشتگاه‌ بوده‌ واز‌ دیشب‌ به‌ زندان‌ فرستاده‌ شدن‌ میخوام‌ بدونم‌ ایا‌ این‌ موضوع‌ که‌ هیچ‌ ارتباطی‌ به‌ خواهر‌ من نداشته‌ برای‌ چی‌ اورا در‌ بازداشت‌ وزندان‌ نگه‌ داشته ان‌ ایا‌ این‌ کار‌ قاضی‌ که‌ با‌ اابرو‌ و‌ حیثیت‌ ما‌ بازی‌ کرده‌ جرم‌ محسوب‌ میشه‌ ممنونم‌ از‌ راهنماییتان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که خواهر شما به ان مکان برای کار مراجعه کرده اند ازاد میشوند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام جهت اطلاع از جزئیات و پاسخ دقیق تر باید پرونده و مدارک مربوطه از جمله گزارش مرجع انتظامی مورد مطالعه قرار گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اتهام وارد نباشد قاضی دستور بازداشت نمیدهد