مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل قرارداد کار دستگاه دولتی از طرح عمرانی به پیمانی

با سلام
در سال 1387با مدرک کارشناسی ارشد رشته معماری (مرتبط مستقیم) با قرارداد طرح به همکاری با سازمان دولتی میراث فرهنگی استان فارس در آمدم ، من مستقیما با سازمان دولتی قرارداد بسته ام به عنوان مهندس ناظر پروژه های اجرایی و حقوق من از محل طرح های عمرانی تملک داراریی سالانه پرداخت می شده است و کماکان بدون شرکت در آزمون های استخدامی و کد پرسنلی و حکم کارگزینی فقط بر اساس قرارداد طرح عمرانی مدت 12 سال سابقه کار دارم ، در سال 92 امکان تبدیل وضعیت ما برای سازمان فراهم شد که متاسفانه سازمان استان همکاری نکرد ، لطفا راهنمایی کنید ، با تشکر

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
سازمانها خودرا مکلف به تبعیت از بخشنامه ها نمیدانند و استخدام نشدن شما و تبدیل وضعیت نکردن ، برای انها مجازاتی در پی ندارد و برای شما هم ثمری ندارد .تنهاراه شکایت از عملکرد میراث فرهنگی، طرح دادخواست الزام انها از طریق دیوان عدالت اداری است و باید فرجه لااقل یکسال و نیمی را جهت رسیدگی به وضعیتتان در نظر بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید