مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت از طلا فروشی زمانی که طلای خریداری شد شکن داشته باشد

با سلام- من حدود 10 سال قبل از یک طلا فروشی با فاکتور طلا گرفتم و چند وقت پیش به دلیل نیاز مالی اقدام به فروش آن به طلا فروشی دیگری کردم که در موقع فروش طلا طلای فروخته شده هیچ مشکلی نداشته اما بعد از چند روز طلا فروش خریدار با من تماس گرفته و گفته که طلای که از شما خریداری نموده ام دارای شکن بوده و عیار آن کم می باشد با مراجعه به اتحادیه و مطرح نمودن موضوع ایشان به دلیل اینکه طلای مورد نیاز آب شده و اصل سرویس در دسترس نمی باشد به من گفتن که این شکایت قابل پیگیری نمی باشد و من با مطرح نمودن این موضوع که هم طلافروش خریدار حاضر به شاهد می باشد و هم فرد آب کننده طلا که طلای شما رو آب کردیم و این موضوع پیش امده باز اعلان نمودن که به دلیل نبود اصل سرویس امکان طرح دعاوی نمی باشد خواهشمند است من را در این خصوص راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام میتونید ازطریق مراجع قضایی شکایت کنید