مشاوره حقوقی رایگان - فروش طلای همسر

با سلام
من طبق سند ازدواج تمام مهریه خانمم را نقدا به ایشان در زمان عقد پرداخت کردم ولی در سال 92 حدود 80 گرم آنرا برای مخارج زندگی فروختم الان ایشان با ارائه برگه‌ای که من آنرا امضا کرده‌ام از دادگاه حکم به دادن 80 گرم طلا به ایشان را گرفته‌اند.
آیا من می‌توانم در دادگاه اعلام کنم که طلاها را برای مخارج زندگی فروخته‌ام

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما باید عین 80 گرم طلا را به زوجه مسترد نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد
بنظر ادعای صحیحی و اقرار جالبی نباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر
بایستی عین مهریه به زوجه پرداخت گردد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر طلا متعلق به زوجه است و شما مکلف به استرداد عین و یا معادل ان را دارید

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

با سلام، اگر اثبات شود طلاها متعلق به خانم بوده شما باید استرداد نمایید و دادگاه کاری به دلیل خرج کردن ندارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما باید 80 گرم طلا را برابر همون برگه عودت دهید

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

سلام. خیر میبایست عین طلاهارا عودت نمایید