مشاوره حقوقی رایگان - پاسخ دیوان عدالت اداری در خصوص اعلام اعسار دستگاه‌های دولتی از پرداخت مطالبات مالی ثابت شده کارکنان

بسمه تعالی
در خصوص پرداخت مطالبات مالی از طرف دستگاه‌های دولتی از قبیل حق اشعه( پرتوکاری) حق لباس سالیانه،حق‌ ماموریت ، معوقات مالی و نظایر آن...که در دیوان عدالت اداری پس از شکایت رای به نفع کارکنان صادر شده است
اگر آن دستگاه اداری در پاسخ به دیوان عدالت اداری در خصوص لزوم پرداخت مطالبات مالی به کارمندان خود، ادعای اعسار در پرداخت آن مطالبات مالی به حق کارکنان خود را به علت کمبود بودجه نماید
پاسخ دیوان عدالت اداری چه خواهد بود؟؟
آیا از مطالبه معوقات مالی ثابت شده آن ‌کارمندان از آن دستگاه منصرف می شود
و یا اقدام دیگری انجام می دهد؟؟ باتشکر مورخ1401/1/8_دوشنبه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تمامی دستگاه های دولتی وقتی محکوم به پرداخت مالی میشوند یه مهلت 18ماهه برای اجرا دارند ولی در صورتیکه محکوم بشن باید حتما پرداخت شود حتی به صورت اقساط

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون برای اجرای حکم ،
ادارت دولتی می توانند تا 1/5 سال
مهلت بگیرند و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

طبق قوانین کشور زمانی که یک دستگاه دولتی یک ارگان دولتی محکوم بشه که یک مالی رو بپردازه
یک مهلت 18 ماهه قانون برای اجرای آن پرداخت برای آنها در نظر گرفته اما باید پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون ارگان های دولتی مهلت 18 ماهه دارند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اعسار دستگاه دولتی نمیتواند مانع دریافت حقوق کارکنان آنجا باشد . ساید ان را به تعویق اندازد. میتوانید جمعی از کارکنان به وزارت خانه مرتبط اعتراض خود را اعلام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید در بودجه سال بعد آنها پیش بینی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا برای پرداخت 18 ماه فرصت دارتد و در هر صورت باید پرداخت گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اعسار بررسی میشود در صورت اثبات تقسیط میشود