مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن پسوند (راد)

سلام .من 19 سالمه . فامیلیم فعلی هست ،راضی نیستم زیاد معمول نیست فامیلیم
میخواستم پسوند راد اضافه کنم به فامیلیم بشه فعلی راد، که دیگه به جای فعلی با فامیلی راد صدام کنن
اهل طایفه ای تو شهرستان ام نیستم
ساکن تهران ام
خواستم بدونم امکان پذیر هست ؟احتمالش بالاست که قبول کنه ثبت احوال ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق ثبت احوال پیگیری کنید در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید طرح دعوا کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا در اداره
ثبت درخواست بدهید و در صورت
رد درخواست ، باید در دادگاه
دادخواست اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه