مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن پسوند به فامیلی

آیا امکان اضافه کردن یک پسوندی به فامیلی وجود دارد کجا باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر
ولی اگر ادله و مستندات محکم داشته باشید می توانید در دادگاه اقامه دعوا نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت احوال اقدام نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
طبق قانون هر کسی می تواند نام خانوادگی داشته باشد زیرا افراد در جامعه با نام خانوادگی خود شناخته می شوند و هر کس با نام مخصوص به خود اقدامات و اعمال حقوقی ای را انجام می دهد از این رو تغییر نام خانوادگی ممکن است به حقوق و تکالیف افراد صدمه بزند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
جهت کسب اطلاعات بیشتر به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید