مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

با سپاس از زحمات شما لطفا بفرمایید که مبنای محاسبه ی خسارت تاخیر تادیه رای قطعی اداره ی وزارت کار از چه تاریخی محاسبه میگردد؟
2)اگر ممکن است لطفا محاسبه بفرمایید مبلغ 28 میلیون تومان از تاریخ 95/2/10 لغایت 96/9/1 چقدر خسارت تاخیر تادیه به آن تعلق میگیرد؟
لطفا اگر ممکن است حدودا عدد بدهید
با سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در صورت تغییر فاحش شاخص قیمت سالانه از زمان سررسید تا هنگام پرداخت و پس از مطالبه طلبکار ، خسارت تاخیر تادیه تعلق می گیرد . محاسبه عدد و رقم خسارت بر عهده قاضی محترم پرونده یا اجرای احکام است .

یک وکیل

سلام. معمولا پس از مطالبه طلباکار از زمان سررسید دین تا هنگام پرداخت محاسبه میشه و میزان خسارت شما تقریبا35,181,724 ریال میشود