مشاوره حقوقی رایگان - تعیین زمان مناسب ملاقات با فرزند

باسلام
پسر 9 ساله ام با من زندگی میکند و مادرش برای ملاقات درخواست داده و دادگاه در رای بدوی حکم به ملاقات در محل مهر والدین داده است که در ساعت کاری بنده است و نمیتوانم در آن ساعت پسرم را در محل مذکور حاضر کنم ماده قانونی که بتوانم با استناد به آن اعتراض خود را به محاکم تجدید نظر اعلام نمایم چیست؟
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

دادگاه وارد جزییات نمیشه .ساعات رو خودتون توافقی میتونید عوض کنید .نهایت اگر اختلاف بود مراجعه به شعبه مربوطه