مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر و سوپیشینه

با سلام بنده قبل از تشکیل دادگاه تتجدید نظر رضایت شاکی خصوصی در خصوص رای صادره دادگاه بدوی مبنی بر تحصیل مال نامشروع که به یه سال حبس تعزیری درجه شش شده گرفتم الان پرونده رفته به تجدید نظر .چون سابقه کیفری ندارم چقد احتمال داره در پرونده من تخفیف داده شود و زندان نروم و ایا اینکه برا استخدام سوپیشینه موثر خواهد بود یعنی نشان میدهند؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، طبق ماده 37و 38 قانون مجازات اسلامی شامل تخفیف و تعلیق خواهی شد. ودر سجل کیفری شما ثبت نخواهد شد.