مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

در تقسیم ترکه یک زمین کشاورزی مشاعی دو نفر از وراث سهم ارث خود را از این پلاک به یکی دیگر از وارث واگذار کرده اند. در مرحله ی تقسیم، پلاک مورد نظر به مزایده گذاشته شده است. آیا سهم این دو نفر ابتدا جدا می شود و سپس مابقی به مزایده گذاشته می شود یا کل زمین به صورت یکجا به مزایده گذاشته می شود و مبلغ دریافتی از سهم آن دو نفر به حساب خریدار واریز می شود.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

کل ملک مزایده می شود سهم این دونفر جدا وپرداخت می شود ومابقی به اندازه طلب خریدار به حسابش واریز میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر تمام زمین مزایده گذاشته
خواهد شد مگر
و باید در دادگاه ابتدا سهم این دو نفر احراز و در دادنامه ذکر بشود
در غیر این صورت ، ثمن فروش
مزایده ، به حساب وارث اصلی واریز خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به کل مزایده می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تمام زمین به مزایده گذاشته می شود اما شما می توانید خود بر دارید.