مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودروی معیوب

سلام
من دی ماه 97 یک خودرو با مبایعه نامه دستی و شاهد خریداری کردم و اسفند ماه سند و پلاک هم زدم متاسفانه الان که اردیبهشت 98 هست و ماشین رو قولنامه کردم که بفروشم متوجه شدم گیربکس ایراد داشته و بسیار پر هزینه هست.در مبایعه نامه چیزی مشروط بر سلامت قید نشد.تا کی وقت دارم شکایت کنم و آیا فروش ماشین مشکل دارد؟
سپاس

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرکه درمبایعه نامه شرط اسقاط کافه خیارات رانکرده باشید میتوانید باستنادخیارعیب فسخ یاارش وخسارت بگیرید