مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهام عدالت متوفیان به عنوان مهریه

سلام و خدا قوت
ببخشید آیا میشه سهام عدالت متوفیان ب عنوان مهریه زن توقیف بشه روند قانونی و مدارک آن ب چ صورت است
ممنون میشه راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله باید گواهی حصر وراثت را به اداره یانک دریافت سود سهام و سایت سهام عدالت ارایه دهید و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است ابتدا مهریه‌ باید توسط زوجه یا وکیل او از طریق اجرائیات ثبت مطالبه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله قابل توقیف است
به دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سهام عدالت ازاد سازی شده باشد امکانپذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بله امکان توقیف است از اداره ثبت اقدام نمایید

بهنام چهاردولی

جناب آقای بهنام چهاردولی :

بله قابل توقیف هست باید مطالبه ی مهریه رو انجام بدید سپس توقیف انجام بشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر ماترک زوج باشد بله پس از انحصار وراثت از دفتری که عقد نموده اید اقدام نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.قانونا ممکن است و می باید از طریق شرکت تسویه وجوه اقدام شود