مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

سلام
امروز ساعت 11 در بلواری از سمت راست خودروی 111 درحال سبقت بودم (مسير سه لاين من از لاين وسط در حال حرکت بودم و بدون تغيير مسير سبقت گرفتم) راننده 111 که در لاين سرعت بود بی دليل و بدون استفاده از راهنما به سرعت به سمت راست منحرف شد مانند کسی که فورا بخواهد در لاين کندرو توقف کند که با من برخورد کرده که عکس العمل من در ابتدا ترمز و بعد از برخورد که ماشينم منحرف شده بود فرمون به سمت مسير اصلی گرفتم که به پشت 141 پارک شده برخورد نکنم که به سرتاسر بغل 141 برخورد کردم و جفت گلگيرهای جلوی بنده خسارت ديده به طوری که امکان صافکاری جفت گلگيرها نيست، با حضور پلیس من رو مقصر جفت اعلام کرده اونم به دليل اينکه لاستيک ماَن بنده روی بدنه 111 کشيده شده! آيا می شه به انحراف به راست 111 اعتراض کرد؟ و اينکه خط ترمز من کاملا مشخصه که مسير صاف می رفتم و دقيقا پس از برخورد به راست منحرف شدم.

و اينکه کجا بايد اعتراضمو ثبت کنم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به نظریه کاپلیس راهور اعتراض کنید ودرخواست کارشناس رسمی بکنید