مشاوره حقوقی رایگان - حذف محمد

من اسمم محمد میکائیل هستش بنظرتون امکانش هست محمدش حذف بشه از شناسنامه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً اداره ثبت احوال نمی پذیرد و باید از طریق دادگاه حذف پیش وند را درخواست نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ثبت احوال پیگیری کنید در صورتی که موافقت نکردن می توانید طرح دعوی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید