مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت بهداشت توسط همسایه

سلام. ما در یک ساختمان تک واحدی و سه طبقه زندگی می کنیم. همسایه ی طبقه ی سوم که گویا خیلی زباله های پلاستیکی و غیره را از کوچه جمع آوری می کنه و می فروشه (راه پله ی بالایی و قسمتی از پارکینگ همیشه اشغال است ). این زباله ها به دلیل این که دارای ته مانده های مواد غذایی هستند به مرور زمان بوی بدی تولید کرده و باعث به وجود آمدن حشرات شده و باعث بیماری می شود . تذکر هم فایده ای ندارد گویا موجر قصد اذیت دارد و اجازه ی همچین کاری را می دهد. خواهش می کنم راهنمایی کنید.ممنون.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به جهت ایجاد آلودگی محیطی و به خطر افتادن سلامتی و بهداشت شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حتی اگر وسایل هم ایجاد آلودگی نکند ایشان حق تصرف راه پله را ندارد وراه پله جز مشاعات است میتوانید بابت مزاحمت شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فیلم و عکس بگیرید و با عنوان مزاحمت شکایت کنید.
یا دادخواست رفع مزاحمت بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از جهت عدم رعایت بهداشت عمومی ، قابل شکایت می باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد به جرم مزاحمت شكايت كنيد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اتهام تهدید علیه بهداشت عمومی شکایت نمایید