مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت بهداشت توسط همسایه

سلام. اینجانب مدیر مجتمع مسکونی 60 واحدی می باشم. یکی از واحدهای آپارتمان به دلیل عدم نظافت خانه خود باعث نارضایتی تعدادی از ساکنین واحدهای مجاور خود شده است و این بی نظمی باعث به وجود آمدن بوی نامطبوع و همچنین افزایش جانوران موذی شده است. ساکنین چندین بار علیه وی شکایت کرده و پرونده در اداره بهداشت تشکیل داده اند ولی هر بار با تعهد طرف مقابل موضوع به تعویق افتاده است. این بی نظمی همچنان پا برجاست آیا از نظر قانونی می شود او را وادار به فروش خانه و غیره کرد؟

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام. بنظر میرسد خیر. ایشان را الزام به فروش نمی‌توان کرد ابتدائا اما با طرح دعوا در قالب تعرض به حقوق مجاورین یا مزاحمت از حق، موضوع را می‌توان دادگاهی کرد