مشاوره حقوقی رایگان - افزایش سابقه بیمه تامین اجتماعی

سلام ببخشید وقت شما رامیگیرم بنده 2سال خدمت مقدس سربازی را قبل از انقلاب گذرانده ام وسال1359 ابتدای جنگ تحمیلی به عنوان سرباز احتیاط ازطرف ارتش به جبهه اعزام شدم و6ماه در بیمارستان نظامی 520 ارتش کرمانشاه خدمت کردم وکارت خدمت احتیاط گرفتم والان فوق دیپلم علوم آزمایشگاهی دارم ودرسال1395 باپرداخت25سال حق بیمه تامین اجتماعی و60سال سن بازنشست شدم وبعلت سن بالا وحواس پرتی سوابق 2سال خدمت سربازی رانخریدم وباسابقه 6ماه خدمت احتیاط که جمعا 30ماه میشود استفاده نکردم وبه سوابق بیمه تامین اجتماعی اضافه نمایید آیا نمیشه به امور ایثارگران استان تهران مراجعه کنم یا باید وکیل بگیرم ؟

بنده هنوز کارت ایثار گری را نگرفته ام و استفاده نکرده ام باتوجه به اینکه حکم بازنشستگی خود را در سال 1395گرفته ام والان 6 سال از آن موقع گذشته آیا می توان بااستفاده از کارت ایثار گری دنبال این قضایا رفت وپول 2سال سربازی را پرداخت کنم وکارت ایثارگران را به گیرم وجمعا30ماه خدمت سربازی را احیا کنم و به سابقه بیمه اضافه کنم وبجای 25سال سابقه حق بیمه 27سال و6ماه حقوق بگیر م ؟
عمرتان بابرکت وعیدتان مبارک باشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از تامین اجتماعی و امور ایثارگران پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی
مراجعه نمایید

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام احتمالا اشتباهی در محاسبه صورت گرفته از راهور پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از تامین اجتماعی و امور ایثارگران پیگیری کنید