مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

با سلام.اینجانب برای مهریه ام زمینی از دارایی همسرم را توقیف کرده ام.آیا امکانش هست در مزایده خودم زمین را بردارم ، حتی اگر پیرو آگهی مزایده برای زمین مشتری پیدا شد؟من می‌خواهم خود زمین را بدون واگذاری به مشتری یا هر شخصی که در مزایده شرکت می‌کند، بردارم. آیا قبل از مزایده این مورد را به بخش اجرا اطلاع دهم؟ در مزایده باید بالاترین قیمت را بدهم تا زمین را خودم بردارم ؟ با توجه به اینکه خواهان خودم هستم و مطالبه مهریه دارم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مزایده شرکت کنید اگر بیشترین قیمت را اعلام کنید می توانید به عنوان برنده مزایده زمین را بردارید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام امکان‌پذیر است و درنهایت شخصی که بالاترین مبلغ را بگیرد برنده مزایده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما درمزایده باید شرکت کنید وقیمت بالاتر را پیشنهاد دهید ولی در صورتیکه مشتری نداشت میتوانید به قیمت پایه بردارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما می توانید در مزایده
شرکت نمایید
و به قاضی اجرای احکام مراجعه نمایید

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

شما میتوانید در مزایده شرکت کنید مانند بقیه، اما برای کرفتن ملک به ارزش کمتر از قبمت کارشناسی راههایی وجود دارد که در توضیح اینجا نمیگنجد میبایست بعد از اخذ توضیح مشاوره داد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما به عنوان محکوم له می توانید به عنوان یکی از خریداران در مزایده شرکت نمایید