مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تحویل و تکمیل آپارتمان پیش خرید

سلام من بابت یک واحد اپارتمان پیش خرید رای گرفتم مبنی بر تکمیل تحویل- صورتمجلس تفکیکی- پایان کار - تنظیم سند و پرداخت خسارت ، پرونده رفت اجرای احکام با توجه به اینکه سازنده ها و فروشنده ها دو نفر شریک هستند که واحد پیش خرید رو به من فروختن و طبق نظر کارشناسی این واحد حدود 150 میلیون تومان دیگه هزینه داره تا تکمیل بشه بعلاوه 50میلیون خسارت تاخیر تا الان باید پرداخت کنن اول میتونن تقاضای اعسار بدن یا نه دوم اینکه اگه از یکی مال توقیف کنم یا جلب کنم دادگاه بصورت تضامنی از مجلوب میگیره یا میگه شریک هستن نصفشو این بده نصف دیگه رو برو نفر بعدی رو جلب کن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر شما باید بر علیه فقط شخصی که در مبایعه نامه ، به عنوان فروشنده ذکر شده است اقامه دعوا
نمایید و
و اعسار ایشان پذیرفته نخواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه فروشنده طرح دعوی کنید