مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک و انتقال سند توسط فروشنده خودرو

با سلام. من یه خودرو از نمایشگاه خریداری کردم وبا خود نمایشگاه دار قولنامه نوشتم و طرف حسابم نمایشگاه بود، طبق گفته او در چند روز اینده من را برای تعویض پلاک و ثبت سند با نفر قبلی که وکالت از صاحب سند دارد به دفتر خانه می فرستدو کسی که وکالت دارد مورد اطمینان نمایشگاه دار هست. من این موضوع را بعد از امضا قولنامه با مهر نمایشگاه متوجه شدم که نمایشگاه دار وکالت نداردو سند وبرگ سبز در دستش نیست. بعد از یک روز گفت که صاحب سند برای اینکه شخص وکالت دار تعویض پلاک نکرده سند و برگ سبز را نمی دهد. از من وقت خواستن تا به توافق برسن. کارت ماشین و بیمه نامه و خود خودرو دست من هست واز 68 میلیون تومان پول خودرو 60 میلیون رو به نمایشگاهدار دادم. الباقی هم سر سند گذاشتم. ایا مالک می تواند اعلام سرقت خودرو را بدهد، وخودرو مصادره شود. مبایعه نامه کمک من می کند. ممنون می شوم کمک کنید.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی بیشتر با وکیل تماس بگیرید 09126398085کمالی