مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت در شرکت خصوصی(بیمه)از قراردادی موقت به رسمی با توجه به قانون جدید فرزندان ایثارگر

لطفا راهنمایی بفرمایید به استناد ماده 2 بند ب قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران؛در شرکت خصوصی از چه طریق بایستی اقدام شود تا از قراردادی به رسمی تبدیل شد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا شرکتهای خصوصی مشمول این قانون نخواهند بود چون از بودجه واعتبارات دولتی استفاده نمینمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شرکتهای خصوصی مشمول قانون تبدیل وضعیت نمی شود