مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی ایثارگران

سلام.
به استناد ماده 2 بند (ب) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، ماده 21 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه کشور و بند (د) تبصره 20 قانون بودجه 1400 کل کشور و بخشنامه دستورالعمل اجرای بند (د) تبصره 20 قانون بودجه 1400 کل کشور؛
آیا امکان دارد در دیوان عدالت اداری علیه کارفرمای شرکت خصوصی شکایت نموده و رای به الزام کارفرمای شرکت خصوصی (سهامی خاص) جهت تبدیل وضعیت مشمولین ایثارگر شاغل در آن شرکت از حالت قراردادی به حالت رسمی نمود؟
چقدر احتمال دارد رای علیه کارفرما برای موضوع فوق الذکر در دیوان عدالت اداری گرفت؟

پاسخ ها :

محمدحسن ملک زاده

محمدحسن ملک زاده :

استان :

تبدیل وضعیت مخصوص ادارات دولتی می باشد