مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دائم. مفقودی شناسنامه

سلام. 33 سالمه و نامزدم 44ساله ک قبلا جداشده و دختر 18ساله داره. ما صیغه محرمیت خوندیم و مدارک نامزدم و دزدیدن الان برای شناسنامه اقدام کردیم میگن کارت ملی و برای کارت ملی اقدام میکنیم شناسنامه میخوان ما هیچ مدرکی نداریم جز طلاقنامه قبلیش و شناسنامه دخترش و کپی شناسنامه کپی برابر اصل شده و کد ملی نامزدمم هست. متاسفانه جایی قبول نمیکنن عقد کنن میگن اصل شناسنامه لازمه. لطفا راهنمایی کنید چیکار باید کنیم خیلی اذیت میکنن برای مدارک

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول برای گرفتن شناسنامه المثنی اقدتم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شناسنامه المثنی بگیرید و سپس برای عقد اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نسبت به اخذ شناسنامه المثنی اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما ابتدا از طریق ثبت احوال اقدام برای اخذ شناسنامه المثنی نمایید و بعد برای ازدواج اقدام کنید