مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی مدارک

سلام ما میخواستیم برای نیمه شعبان عقد کنیم و شرایط جوریه ک حتما باید قبل عید عقد کنیم.همسرم کارت ملی و شناسنامشو گم کرده.کارت ملی رو گفتن حتما باید شناسنامه داشته باشی تا درخواستشو ثبت کنیم از طرفیم درخواست المثنی هم داده برای بار اول و فیش بهش دادن ولی خیلی طول میکشه تا صادر بشه تقریبا 40-60 روز
امکانش هست با کپی شناسنامه و فیش صدور مجدد عقد کرد ؟راهی هست ک در صورت نبود این مدارک عقد کردیا زودتر مدارک رو صادر کنن ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه موضوع را پیگیری کنید