مشاوره حقوقی رایگان - مهریه مجهول زن صیغه ای 99ساله؟؟

سلام. با اینکه یه بار دیگه این سوال رو پرسیدم ولی با مطالعه دوباره مدارک خواستار راهنمایی دوباره ام. من یک خانم مطلقه رو بعد از دوبار صیغه تقریبا شش ماهه بدون مهریه فقط با یه جلد کلام الله و یه شاخه گل بالاجبار خودش صیغه 99 ساله کردم ایشون شروع به ناسازگاری کرد و با وجود مخالفت من دو بچه از شوهر قبلی با سنین 10و7 سال رو به خونه ای که من براش اجاره کردم آورد. سپس با تهدید از سوی خواهر زاده و اقوامش با چاقو من بذل مدت نمودم با شرایط مکتوب صیغه نامه که ((صداق:یک جلد کلام الله مجیدو هرماه مبلغ چهارصدوپنجاه هزار تومان که زوج به زوجه خانم بپردازد و عذری نیاورد)) این مبلغ ذکر شده خرج کرد ایشون با توافق طرفین بود با اینحال ایشون از دست من چنین شکایت کرده متن دادخواست ((((احتراما حسب اظهارات موکل به استحضار میرساند. به استناد صیغه نامه مورخ 97/4/8موکل به عقد زوجیت موقت خوانده (99ساله از قرار هر ماه مبلغ چهارصدو پنجاه هزار تومان که میبایست زوج به زوجه بپردازد و عذری نیاورد) درآمده است به لحاظ اینکه نکاح منقطع حاضر تا لحاظ تقدیم دادخواست به ثبت نرسیده است و عدم ثبت آن عواقب سوئی از جمله عدم امکان صدور شناسنامه برای فرزندان مشترک و درج نام آنها در شناسنامه والدین به دنبال دارد خوانده پس از گذشت حدود ده ماه به دلیل نامعلوم به ثبت واقعه نکاح اقدام نمیکند لذا مستندا به مواد قانون حمایت از خانواده و سایر قوانین مربوطه حکم مبنی بر الزام خوانده به ثبت واقعه نکاح منقطع مورد استدعاست با تشکر.)))) من نیز قبل از دادخواست ایشون به دفتر صیغه تقریبا غیر رسمی رفته ام و ایشون را با توجه به اینکه مبالغ بیشتری صرف زندگی ایشون کردم بذل مدت نمودم و نامه گرفتم حالا چگونه از این مشکل بوجود آمده دفاع کنم؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

دوست عزیز شما الزاما نیاز به وکیل دارید در اولین فرصت جهت دفاع وکیل بگیرید