مشاوره حقوقی رایگان - ترس از ندادن مهریه در صیغه موقت ثبت نشده و بدون شاهد

خانمی 30 ساله هستم متولد 1370
که در سال 94 طلاق گرفته ام و باکره نیستم
الان میخوام با آقایی که 57 ساله هست متولد 1343 صیغه موقت کنم
آقا بخاطر سرشناس بودن قبول نمیکند که عاقد بخواند یا شاهدی باشد
میخواد روی کاغذ خودش بنویسد
ایا برگه اعتبار قانونی دارد؟
و اینکه مهریه بنده ک یک خانه هست
میخواهد در آینده بهم بدهد
یک سرقفلی مغازه دارد که 3 نفر هم در آن شریک هستن
میگوید هر وقت آن مغازه فروش رفت
سهم خودم هر اندازه باشد را بهت میدم
میترسم نده و وعده باشد
مغازه مشکل دارد و به این راحتی فروش نمیرود
راه حل شما چیست
چه چیزی از آقا بخوام بنویسه که معتبر باشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است هر ماه مهریه خود را به صورت اقساطی دریافت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است قراردادی در این خصوص تنظیم گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت بعداً باید این موارد ثابت شود لذا حداقل باید شاهد باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تنظیم صیغه نامه در برگه عادی نیز با امضای زوجین از اعتبار قانونی برخوردار خواهد بود و شروط ضمن عقد آن در خصوص مهریه صریحا باید مشخص باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر فروشش سخت است مهریه خود را سکه مقرر کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود موضوع نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز می توانید با بنده تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا گول میزند شما را برید و سند رسمی ازدواج موقت تنظیم کنید در غیر اینصورت ...خود.بر باد خواهید داد بی ثمر