مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس و طلاق زن

سلام. بنده 4 سال است که ازدواج کرده ام. ولی هنوز زندگی مشترک را شروع نکرده ایم و همسرم دوشیزه است. از فروردین 97 ایشون درخواست نفقه و مهریه کرده است و با توجه به حق حبس گفته تا زمانی که مهریه کامل پرداخت نشود شروع به زندگی نمیکند... بنده با توجه به رای دادگاه که محکوم به 10 میلیون نفقه و 8 سکه تمام پیش و هر ماه یک ربع سکه شده ام که تاکنون همه را پرداخت کرده ام. حتی بجز رای نفقه در این مدت یک سال بنده هر ماه جدا مبلغی را به عنوان نفقه به ایشون میدادم. حال همسرم درخواست طلاق داده که با توجه به فیش های واریزی و سکه ها و هم چنین اظهارنامه هایی که بنده برای شروع زندگی ارسال کرده ام قاضی رای طلاق را داده است به همسرم با دلیل اینکه بنده نفقه نداده ام (که تمامی مدارک را تحویل داده بودم) و داوران جلسه به هیچ نتیجه ای نرسیده اند (که هیچ جلسه داوری برگزار نشده) و همسرم با بخشش 380 سکه از 414 سکه که بنده قبول کردم (که اصلا بنده خبر هم ندارم کی قبول کردم) درخواست طلاق صادر کرده. آیا این رای درست است ؟؟؟ در اعتراض بنده رای برمیگردد یا خیر؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
باید دلایل استنادی در رای دادگاه توسط وکیل بررسی شود و طی یک لایحه خوب و منسجم به رای مربوطه اعتراض کرد

حسین یاوری

حسین یاوری :

قطعا جای اعتراض دارید.الزاما وکیل بگیرید