مشاوره حقوقی رایگان - دعوای لفظی

سلام .بنده داخل یک شرکت پیمان کاری کار میکنم که برای شرکت کارفرما خودرو استیجاری تهیه میکنه ومن یک خودرو دارم داخل این شرکت .و چون حقوق ما نیروها را پرداخت نکرده بود من بهاش تماس گرفتم که ما بدهکاریم دم عید هست پول نیاز داریم و حرف های سربالایی و پرو بازی گردن کلفتی جواب بنده را داد .من از شیراز بهاش تماس گرفتم ، اون مسئول شرکت از تهران بود و شرکت کارفر ما بندر کیش بود .الان اون اقا نامه زده روی کارفرما که من را اخراج کنن آیا چون درگیری لفظی ما خارج از محدوده کار بوده میتواند از طریق شرکت منو اخراج کنه

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به هر حال شما نیروی پیمانی هستید و کارفرما می تونه با رعایت ضوابط با این گونه نیروها قطع همکاری کنه