مشاوره حقوقی رایگان - رباخواری

اینجانب ... ... صاحب کارگاه تولید لوله به ناچار گرفتار ربا ور قالب متن مشارکت و .... شده ام و ایشان با ورود سرمایه 170 میلیونی تاکنون یکبار 120 میلیون و بعد بعلت شرایط بد مالی بنده همان 120 میلیون تبدیل به پرونده جدید و دریافت دوباره سود روی سود و تبدیل 170 تومان به 200 تومان پرونده دوم شده است. البته پرونده اول سود در سود 140 تومان رو پرداخت کرده در اسفند 97، اما ایشان حالا دوباره روی پرونده دوم 200 میلیون من را گرفتار کرده ... و جدای از آن با آبرو و حیثیت کاری و اجتماعی بنده بازی میکند
لازم به ذکر هست که ایشان قراردادهای تحت اجبار را طوری تنظیم میکرده که بنده بعنوان مشارکت پذیرفته ام و در سود هستند ولی در زیان خیر.
الان هم به شدت درگیرم.
عکس قراردادها ارسال میکنم
لطفا بعد از مطالعه در صورتی که راهی وجود دارد که این مبالغ سود با توجه به ضرر بنده عودت شود یا اینکه کلا طلب ایشان قسط بندی شود به من اطلاع دهید که حضوری خدمت برسم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

وقت برای مشاوره حضوری بگیرید 09126398085