مشاوره حقوقی رایگان - سند عادی

با سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان عزیز. ببخشید ایا انکار و تردید اسناد عادی هم در دادگاه بدوی و هم در دادگاه تجدیدنظر امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نسبت به اسنادعادی که درمرحله بدوی ارایه شده است تااولین جلسه می توانید اظهارانکاریاتریدکنید ولی اگر دراین مقطع زمانی اظهارانکاریاتردیدنکردید دیگرحق تعرض به اصالت اسنادرادرمرحله بالاترندارید ولی اگر اسنادعادی درمرحله بدوی ارایه نشده باشد ودرمرحله تجدیدنظرارایه شده باشد میتوانید اظهارانکاریاتردیدکنید

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

بله. جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید