مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام. پدر بنده فوت نموده و صندوقچه ای که دفترچه های بانکی در آن بوده آتش گرفته حال مرجعی وجود دارد که کل حسابهای پدرم را در هر بانک یا صندوق در هر کجای کشور که داشته بطور یکجا به ما ارائه بدهد که مجبور به سر زدن به همه بانکها و صندوقها نباشیم. بحث دیگر اینکه ما سر هم به بانک ها بزنیم شاید رئیس بانک از ما کتمان کند.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

بهتر است به یک وکیل وکالت بدهید کارتان را پیگیری کند 09126398085 کمالی وکیل دادگستری