مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و شهادت دروغ به چاقو زدن

سلام من دخترم 26 سالمه داخل رشت زندگی میکنم سرپرست خانوار نداریم من و مادرم کاسبی کبابی داریم از این طریق خرج زندگی فراهم میکنیم ما برای دوری خانه و محل کار پارکینگ آژانس شبانه روزی رو اجاره کردیم (البته قراردادی صورت نگرفته) که شب ها گاری کبابی اونجا بزاریم اجاره فروردین ماه ما 7 روز عقب افتاد صاحب آژانس شب اومد سر بساط ما جلوی مشتری ها با باتوم به من و مادرم حمله کرد بدترین فحاشی رو انجام داد میخواست منو بزنه دادشم پیراهنش در آورد گفت اگه مردی بیا منو بزن فقط همین ما هیچ کاری باهاش نکردیم مشتریا دلشون برای من و مادرم سوخت گفتن میان شهادت میدن الان اون اقا رفته شکایت دروغین برده که داداشم بهش چاقو زده خودزنی کرده رفته پزشک قانونی نامه گرفته قاضی هم گفته ما باید بریم رضایت اونا رو بگیریم خیلی آدمای ناجورین نگهبان خانه ... ... ... هم هست با همون باتوم به من و مادرم حمله کرد. ما توانایی مالی گرفتن وکیل نداریم چون از اون شب 13 بدر ما تاحالا کار نکردیم گاری آوردیم خونه خودمون میشه راهنماییم کنین من هیچکس ندارم مشورت بگیرم

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

شاهدهای خودتون را در دادگاه حاضر کنید به نفع شما در دادگاه شهادت دهند و حرفای شمارا تایید کنند مسله حل میشه. و بعدش می توانید به جهت افترا زدن از اون مرد شکایت کنید.