مشاوره حقوقی رایگان - ورود ب عنف منزل

سلام پسر عمه من بعد از ظهر با من تماس گرفته که یک گوشی دست بنده داشت گفت گوشی من بده منم گفتم سر ماه میدم و بعداز حرف زدن قبول کرد و چند دقیقه بعد دوباره تماس گرفت و گفت میخواهد من را ببیند گفتم باشه من خانه هستم و وقتی به خانه ما رسید میخواست گوشی رو به زور از من بگیره ک گوشی در خانه بود و من را کتک زد و من به خانه فرار کردم و من را دنبال کردو داخل خانه کتک زد و خواهر و مادرم در خانه بودند ک مادرم تحت شیمی درمانی و سرطانی میباشد و باز از ترس مادرم که از هوش نرود به کوچه فرار کردم و جلوی در من را زمین زد و کتک زد که خواهرم فیلم گرفته و من شیشه ماشین او را شکستم خودش را نتوانستم بزنم و به دروغ میگوید که من زنگ زدم و من هم مدرک دارم که او زنگ زده و دوم خود زنی کرده که من با چاقو به دست او زدم ک باز دروغ گفته در کلانتری سالم بوده که دوربین ها ثبت کردن و همان شب را در بازداشتگاه خوابیده چگونه با ضربه چاقو در بازداشتگاه مانده میخواستم بدونم الان تکلیف ما چه میشود میتوانیم محکومش کنیم یا نه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شما بابت موارد یاد شده در دادگاه ثبت شکایت کنید. ایشان نیز اگر ادعایی دارد باید اثبات کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما دلایل و مستندات خود را به دادسرا ارائه نمایید
و مرجع قضایی با توجه به دفاعیات شما رای صادر خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما هرچه دلایل دارید ارائه بدید اظهارات خود را در شعبه مورد نظر بیان نمایید و با توجه به تمام ادله و مستندات رسیدگی خواهد شد