مشاوره حقوقی رایگان - پخش تصاویر مستهجن و نسبت دادن به من

حکم خانمی که فیلم و کلیپ زشت به اسم خانم دیگری پخش کند در فضای مجازی چیست. به مردی که راننده است داده. و ان مرد راننده را به فتا معرفی کردم گفتم و تصویر را نشان دادم و کلیپ خانم برهنه ای را به نام من به راننده داده بود که پخش کند. راننده قرار بود شهادت دهد ولی ترسید گفت خبر ندارم. من از راننده یواشکی فیلم گرفتم تحویل پلیس فتا دادم
فتا گفت فعلا متهم ردیف اول راننده است تا بازجویی کنیم و لو بدهد که کار کیست. آیا حقم پایمال میشود. حکم این جرم چیست؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید بررسی شود زنگ بزنید