مشاوره حقوقی رایگان - خطای : " نداشتن گواهي "

سلام
در ثبت نام خودرو برای اینجانب خطای " شما به علت نداشتن گواهينامه رانندگي خودرو با توجه به استعلام از سامانه ناجا در ثبت نامهاي قبلي مجاز به ثبت درخواست نمي باشيد." زده میشه.
به ناجا ، پلیس 10 و راهنمایی رانندگی مراجعه کردم و همگی میگن گواهینامه شما ثبت هست و هیچ مشکلی نداره .
داستان از چه قراره و به چه شکلی می بایست این مشکل حل بشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا شماره ها را درست وارد نمیکنید بدید کافی نت اقدام کند یک بار دیگر از ابتدا