مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

در جواب این سئوال من که پرسیدم آیا اگر همسرم بعد از 11 ماه در دادگاه ترک انفاق بگوید پرداخت میکنم مجازات نمیشود البته اسفند به پرداخت نفقه در شکایت حقوقی محکوم شد اما هنوز پرداخت نکرده معمولا مجازات رایج برای 11 ماه ترک انفاق چیست
شما فرمودین اگر تا قبل از محکومیت پرداخت نکنه مجازات میشه مگر نه اینکه 11 ماه جرم اتفاق افتاده پس چطوره که اگه پرداخت کنه مجازات نمیکنن مگر نه اینکه 11 ماه این اتفاق افتاده منظور شما محکومیت ترک انفاقه دیگه یا محکومیت به پرداخت نفقه؟؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به لحاظ تخصصی بودن امور بهتر است کارتان را از طریق وکیل پیگیری نمایید 09126398085 کمالی