مشاوره حقوقی رایگان - چگونه می شود اثبات کرد منزلی که سندش به نام من است مال من نیست؟

همسرم مهریه را به اجرا گذاشته از طریق بخش اجرایی ثبت احوال. و سند خانه فعلا توقیف شده است. منزلی که در آن سکونت داریم سندش به اسم من است ولی صاحبش خارج هست (عموی اینجانب) برای اثبات معتمدین محل، فروشنده خانه و بنگاهی که یکسال پیش خانه را خریدیم شاهد هستند با علم به اینکه خود همسرم هم می داند که خانه مال من نیست و به دلیل دوری عمویم ناچارا به اسم من شده است متمنی است مرا راهنمایی کنید تا بتوانم این واقعیت را اثبات کنم.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به لحاظ تخصصی بودن امور بهتر است کارتان را از طریق وکیل پیگیری نمایید 09126398085 کمالی