مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خانه برای مهریه

آیا امکان آزاد شدن خانه 50متری به عنوان مستثنیات دین وجود دارد که در آن سکونت داشتم

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام منزل مسکونی متعارف مثل موردی که شما مطرح نمودید ، اگر مورد استفاده خودتان‌باشد جزو مستثنیات دین است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. طی لایحه ای به مرجعی که توقیف کرده این موضوع را بیان کرده و درخواست رفع توقیف بخواهید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

بله منزل متناسب با نیاز و شان و شخصیت جز مستثنیات دین میباشد

یک وکیل

سلام بله .مگر اینکه دو منزل داشته باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

در صورتی که مال دیگری نداشته باشید می توانید به عنوان مستثنیات دین استناد نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله جز مستثنیات دین محسوب میشود مگر ..
و شما باید در خواست رفع توقیف خانه به علت ، مستثنیات بودن خانه ، را مطرح نمایید مگر ..

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله اگر صرفا همین خانه داشته باشید