مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری گردن کلفتی نمایشگاه دار

چندماه پیش برا خرید ماشین رفتم نمایشگاه یه ماشین پسند کردم به مشخصات بی رنگ سالم قرار شد ببرم نشون بدم عکس اونا بود نخرم که بردم نشون دادم تصادفی شاسی جوشکاری شده گیربکس دنده عقب خراب اوردم تحویل نگرفتن هی بهونه امروز فردا واخرشم با قلدری پس نگرفتن کارت سوخت ندادن لاستیک پاره کهنه زاپاس استوک پخش باندشو برداشتن اخرشم گفتن بروتا همینم اززیرپات نکشیدیم بیرون الان به همونم قانعم ولی نمیاد وکالت بده تعویض پلاک کنم بارها وقت گرفتم نیومده ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.