مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

سلام وقتی محکوم به گناه نکرده بشوی و اجرا شود وبعد از ازادی از حبس با تشکیل پرونده مجرم واقعی دستگیر ومجازات شود ولی خسارات شدید مالی که برای حبس و غیر وارد شده تعیین تاکلیف نشده حال تکلیف چیست برای اعاده دادرسی به شعبه صادر کننده دادنامه اشتباه باید مراجعه کنم یا دیوان عالی
و با این که مجرم اصلی اقرار نموده مجرم بوده مستقیم نمیشود رفع سو سابقه درخواست نمود
تشکر از جواب سوال

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام بله شما می تونید وفق ماده 255 قانون آیین دادرسی کیفری این اقدام رو انجام بدید
در این خصوص با وکیل حتما هماهنگ کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه دادنامه مجرم اصلی می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید