مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای معلول خدمتی

با سلام خدمت وکلای محترم بنده در سال 89 در در منطقه ی عملیاتی در حین ماموریت و بازرسی بودم ک ماشین قاچاقچی بدون در نظر گرفت ایست بنده رو زیر کرد ک از ناحیه ی سر و کتف چپ مصدوم شدم و رگ عصب کتف چپ من قطع شد و در کمیسیون 140 بنده 16 درصد صدمات و 15 درصد غرامت تعلق گرفت ک با اعتراض بنده به معلول خدمتی بند الف ارتجاع یافت و میگویند حق اعتراض دیگر ندارید لطفا راهنمایی کنید ممنون.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دوباره درخواست بررسی بیماری را در کمیسیون مطرح نمایید و مدارک پزشکی خود را ارائه بدهید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر کمیسیون ماده 141 نیز نظر قطعی اعلام نموده است میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اعتراض نماید