مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی به دلیل آسیب در حین خدمت

سلام. بنده از پرسنل ناجا هستم. برج 12 سال 97 حین گشت زنی با موتور سازمانی ناجا در حوزه استحفاظی از طریق شبکه بی سیم اعلام شد یک دستگاه موتور اقدام به موبایل قاپی نافرجام داشته که حسب دستور رئیس در صورت رویت نسبت به توقیف اقدام و بررسی صورت گیرد که موتور فوق در سطح حوزه بعد از ساعاتی رویت شد که جهت توقیف موتور اعلامی بدون تعقیب و گریز اقدام کردم که متاسفانه در تقاطعی بعد از رد شدن از چراغ قرمز دچار تصادف و به شدت از ناحیه ساق و مچ پای چپ آسیب دیدم.
اینجانب به بیمارستان اعزام شدم و صورتجلسه تنظیمی که توسط همکار نوشته شده بود فقط شرح تصادف مطرح و اشاره ای به قبل از حادثه نشده و بعد از مطرح شدن موضوع در کمیسیون 140 رای بر معلول خدمتی صادر شد و تاکنون بنده سلامتی خود را به دست نیاوردم. مجدد به رای در کمیسیون 141 اعتراض کردم اما همان رای قبلی صادر شده. با توجه به این که صورتجلسه حادثه مجدد تکمیل و به امضای رئیس کلانتری رسیده و حتی در نظریه خود رئیس کلانتری عنوان داشته که دستور ماموریت از سمت وی عنوان شده. آیا امیدی هست که موضوع در دیوان عدالت اداری مطرح و رای به نفع بنده صادر شود؟
بعد از یک سال هنوز سلامتی مچ پای بنده به دست نیامده و از نظر راهنمایی رانندگی هم بنده مقصر حادثه بوده ام.
ضمنا خبر اعلامی فقط از طریق شبکه عنوان شده و هیچ گزارشی در سیستم ثبت نبوده و اینجانب فقط نسبت به موردی که از طریق بیسیم اعلام شده بود اقدام و موتورسیکلت اعلامی هم از صحنه متواری گردید.

پاسخ ها :

جمشيد محمدپور ايلو

جناب آقای جمشيد محمدپور ايلو :

با سلام و وقت بخیر به جهت اینکه مقصر صد درصدی تصادف شما بودین و رسیدگی در کمیسیون 141 به رسیدگی در دیوان زیاد امیدوار نباشین