مشاوره حقوقی رایگان - شرکت یونیک

من حدود 6ماه پیش حدود 225میلیون سرمایه گذاری کردم ولی این چند ماه خبری از سود نبود لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم اصل پول خودم رو پس بگیرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید یا تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در شرکتی وارد شده اید که بر مبنای سود و زیان حقوق و مزایا می دهد، باید در هر دو شریک باشید مگر انکه در اساسنامه و قرارداد با شرکت شرطی خلاف ان قید شده باشد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر سرمایه گذاری از طریق سهام است باید از طریق نقل وانتقال سهام اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید.
یا دادخواست مطالبه وجه بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این گونه شرکتها شرکتهای هرمی وکلاهبردار تلقی میشوند وقابل شکایت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

چون می توانید شخصاً یا توسط وکیل دادخواست مطالبه وجه داده و مبلغ خود را مطالبه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بلافاصله شکایت
نمایید
کلاهبرداری است و از سود خبری
نخواهد بود