مشاوره حقوقی رایگان - یونیک فاینانس

یک سال ونیم پیش با18هزار دلار من و آوردن یونیک فاینانس البته با شگردهایی که دوستان گفتن اینکه حقوق ثابت و قانونی بودن.
برا نصف پولم مدرک دارم که از بانک انتقال دادم و پیام های که از طریق واتساپ برام ارسال میکرد که نشان میده لیدر هستش، دارم.به نظر شما میتونم پولم و پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یونیک فایناس یک شرکت هرمی کلاهبرداری است.اگر مالباخته هستید شما باارایه دلایل ومدارک خود شکایتتان را علیه این شرکت از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تحت عنوان کلاهبرداری علیه این شرکت هرمی با ارائه مستندات و مدارک شکایت خود را مطرح فرمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام دعوی حقوقی به میزان اصل مطالبات خود با شهود مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله شما باید شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را اقامه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به عنوان کلاهبرداری وتحصیل مال نامشروع اقامه دعوا نمایید