مشاوره حقوقی رایگان - سند تک برگ بدون ذكر كاربرک.

سلام و عرض ادب
زميني قولنامه كرده ام در روستايي از توابع ساري
طبق استعلام دهياري يكسوم باغي داخل بافت و دوسوم مسكوني داخل بافت اعلام شده ولي در سند تك برگ اولا كل مترا‍‍ژ زمين يكجا ذكر شده و نوع كاربري اصلا اشاره نشده.

و هنوز سند به نامم نشده .طبق اظهار دهيار يكسوم بفت باغي بايد با تغيير كاربري ساخت و ساز شود.

ايا اصل سند درست است و اگر سند تك برگ اعتبار چرا همچنين اشكالاتي در ان هست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند تک برگ دارید باید نوع کابری در آن نوشته شده باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سند ایرادی ندارد موقعیت زمین است که بعد از مدتی داخل بافت آمده است می توانید بعدا سند خود را اصلاح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید
به نظر سند اشکالی ندارد